ShareThis

sâmbătă, 4 februarie 2012

Cele mai pink telefoane mobile

Nokia C3 Pink este o alegere curajoasa datorita culorii aprinse, si chiar daca nu este un smartphone, se comporta ca unul, chiar mult mai bine datorita faptului ca nu are soft si astfel nu se va bloca. Orice review ai citi, nimeni nu este nemultumit, zic ei "isi merita toti banii raportand la pret-calitate-performanta". Telefonul nu are 3G, in schimb te poti conecta cu el la net prin wirless. Are numai cuvinte de lauda pt sunet, si toti sunt bucurosi ca pachetul contine si un minicard de 2G. Cel mai bun pret la liber il are www.emag.ro de numai 399 lei. Si e disponibil intr-o paleta variata de culori: gold, grey, black si lime green.

 Samsung S5360 Galaxy Y, varianta roz este chiar girly. Un model foarte viabil pentru cei care cauta un smartphone Android, care sa ofere un nivel de performante decent si care sa nu fie foarte scump. Numai 515 Ron pe www.emag.ro. Dispune de conexiune Wi-Fi si senzor GPS, ceea ce-l transforma intr-un ghid foarte util. Este disponibil si in culoare alb.

Samsung S3650 Corby Pink este un telefon cu ecran tactil mare, cu un design placut si pret accesibil. Corbi este disponibil intr-o multitudine de culori vii precul galben, portocaliu, alb, negru, ceea ce ne arata ca telefonul este pentru cei tineri.

Samsung S3850 Corby 2 Pink are conectivitate Wi-Fi, display mai mare in comparatie cu cel de mai sus si aplicatii pentru integrarea cu retelele sociale. Pret 410 Ron pe emag.ro.

Samsung B3410 Pink Corby Plus (Delphi) arata minunat cu tastatura slide QWERTY si ecran tactil foarte inteligent.

Samsung Galaxy S i9000

Samsung C3222 Dual Sim Pink

Motorola RAZR V3 Pink, model mai vechi, dar inca la moda printre preferintele in roz.

Sony Ericson Xperia Arc Pink, model care face concurenta acerba ravnitului Iphone,  fiind destul de uimitor datorita design-ului si pt ceea ce poate face.

Sony Ericsson Yendo W150 Pink la doar 333 lei il gasiti pe macrostandard.ro. Un telefon mic, stilat si roz.

Sonny Ericsson W580i Pink, un telefon cu slide foarte dragut, cu un dispozitiv muzical portabil. Exclusiv pentru devoratorii de muzica.

BlackBerry Curve 8530 Pink - clar culoarea roz l-a facut sa arate mai bine. Acest smartphone roz si elegant are caracteristici reach: camera cu inalta rezolutie, Wi-Fi, fax, email, media player, GPS, samd.

Si nelipsitul Iphone. Simte puterea stralucirii cu Iphone 4S Pink Glam. Iphon-ul este popular datorita aspectului glamouros si numelui de marca. Cu siguranta versiunea originala a Iphon-ului roz nu exista, dar puteti personaliza look-ul variantelor negru si alb cu ajutorul skin-urilor de calitate si intr-o diversitate de modele si culori, care pe langa ca va ajuta sa ii schimbati aspectul, si sa protejati dispozitivul impotriva zgarieturilor. Site-ul www.wrapps.ro va va indeplini cu siguranta dorintele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

please listen...

❤ BEST MOMENT: Elena's entrance to the ball ❤